tirsdag 12. mars 2013

Kjellerstuen ble ny på 1, 2, 3!!!

 Kjellerstuen min har jeg brukt laaaaang tid på å lage til. Jeg har lenge ventet på at vi skulle finne de rette stolene men så kom aldri de "rette". Hehe så da måtte ho mor lage de "rette"  møblene. Det ble en stykk krabbeseine inn på tørk og mine store flotte puter inn som puff. 

Beklager de dårlige bildene, men det kommer litt bedre litt lengre nede.


 Bordene har vi hatt i noen år og vi elsker de. Jeg liker veldig godt litt eksotiske stilen men også den hytte stilen. Så da tenkte jeg å blande de to litt. Slik at det blir min stil. Etterhvert vil det komme inn litt flere eksotiske elementer også ting fra skogen som steiner, kongler og så videre. 
 Her nede skal jeg ha oliventreet mitt i vinter mnd. litt palmer og suvenirer. 

  Min mann har stående to akvarier her så dette er et rom med mye liv og farge. Mens interiøret er mer rolig og balansert. Dette skal være et sted hvor man skal kunne slappe av og nyte roen. Bort fra tv og annet støy. For å ha organiske lyder å høre på som vann sildring og grønne planter å se på. En liten oase. *smiler og drømmer*

I bakgrunnen av bildet over ser du litt av understellet på akvariet og det ser ikke så pent ut men der kommer det noen tekstiler og kanskje noen dusker. *LIKER*


 Jeg elsker dusker!! Så selvsagt har denne fått plass på døren. Kunne tenkt meg noen fler!! hihi
 Jeg liker å blande. Her har jeg tatt inn et litt overraskende element som er sølv nøtten som er en julekule. Bildet er egentlig et scappe ark som jeg bare synes var heeeeelt nydelig! Det kunne jo ikke klippes i! haha måtte rett og slett rammes inn!!  

I dag har jeg fri så det blir  litt påskepynt laging med lille gutt som er syk. Og dulling rundt i huset. Herlig!! Takker for alle herlige kommentere!!! 

Ønsker alle en fiiiin dag!!

Klem fra Yvonne.

2 kommentarer:

 1. Hei høpp!

  Er så gøy når det egentlig ikke er så mye som skal til.Tenkte å prøve meg på noen små forandringer her også:)

  Så kjedelig med snø..Her er kaldt,men solen stråler i fra skyfri himmel,nyt!!

  Ha en fin uke du også:)

  Klem Linda:)

  SvarSlett
 2. Artig å forandre litt. Du er flink. jeg er litt treg sånn, og gubben vil ingen forandring ha. Hi hi. Ha en fin tirsdagskveld.
  Klem

  SvarSlett

Legg igjen din kommentar her