onsdag 27. juni 2012

Baderom

Hei på dere!
 Tenkte det var litt på tide å ta for seg baderommet. Det er ikke så kjempe stort... Men større enn hva det var da vi flyttet inn. Det opprinnelige "badet" var et ørlite toalett rom (med toalett og en plitteliten baby vask) så kunne du gå ut av toalettet og gå "rundt" veggen så kom du det selve badet. Der var det også en vask med badekar og vindu.

Da min mann er rørlegger tok han å slå ned noen vegger, meislet opp gulvet og lå ned nye rør så vi ikke et moderne bad med nye og moderne rør.

Da er det jo meg som står for det meste av dillet i hyllene (han interesserer seg FAKTISK for interiør!!) Ja han er et kupp damer! hehe

Nå består badet av en dusj, vask med underskap, en heimalaga stige, toalett og en handy hylle med skap.

I hyllene mine har jeg her en skål med smykker og dilldall til det daglige bruk, duft hjerter, et glass med bomull pads og et glass med Q-tips.  Hyllen i mellom har jeg små hånduker som gjester kan bruke for å tørke seg eller som vi kan tørke oss med i hendene.

Noe jeg bare elsker! Er små hotell såper. hehe. Små sjampo flasker og såper, de er så dekorative!!
Oppi denne kurven her har jeg mini bare for såper og duft til dufthjerne og så klart herlige håndsåper.
I dag er jeg sååå heldig at jeg har fri så i dag har jeg virkelig kost meg med ungene og har hatt en venninne på formiddagsbesøk med hennes skjønne hund, Livia. Som Cesar er dypt forelsket i!! hehe

Dere alle må ha en super fin dag!

Klemme fra Yvonne.

5 kommentarer:

 1. flott med sånne dager. Så heldig du er da. En rørleggermann hadde vært tingen nå. Vi holder på med bad på hytten. Fine tips her hos deg.
  Klem

  SvarSlett
 2. Koselig detaljer yvonne:)) Klem

  SvarSlett
 3. Herlig med sånne dager der det bare er kos og tid :)
  Ha en flott kveld :)

  SvarSlett
 4. Ønsker deg en herlig dag og tusen takk for skjønne ord hos meg!

  SvarSlett
 5. Alltid så flott hos dere :-)
  Klem fra anita

  SvarSlett

Legg igjen din kommentar her