fredag 10. februar 2012

Se hva jeg fikk =)

 I går hadde jeg bursdag, og da hadde jeg egentlig fått den med nydelige gaven av min mann (som dere ser lengre nede) men allikevel kom han med røde roser og sjokolade=) 

Før på dagen var jeg å traff en venninne som hadde med seg en venninne som jeg ikke hadde truffet før men, alltid kjekt med en ny venn! Ikke sant? Vi koste oss veldig gikk og spiste og tittet litt i butikker. Da vi spiste så kom min venninne som også er min niese (2mnd og 28 dager yngre enn meg da som hun sier) hehe med et kort og inni kortet var den søteste magneten! Gaven den lå trygt og forlatt hjemme og ventet for den hadde hun glemt. hehe (tror det ligger til familien) vet ikke hvor mange bursdags besøk jeg har kommet og sagt "glemte gaven" eller måtte snudd for jeg kom på gaven akkurat da vi hadde kjørt i 5min. 
 Gaven jeg fikk av min mann kom litt på forskudd i år. Det er egentlig en lang historie og ganske trist men for å gjøre den kort så vet dere jo at vi hadde to hunder, Tassen og Pamina. Vell, dere vet jo også at jeg sliter med bekkenløsning. Med to hunder som trengte mye mosjon og Tassen som hadde bitt og vi følte vi ikke kunne stole på han var det siste utvei som måtte taes. Mens Pamina fikk et nytt hjem der hun får gjøre det hun liker best og utfolde seg innenfor jakt. Dette var da rett etter nyttår og det ble en veldig tung tid. For som dere andre hunde eiere vet så er de som barna våre. Etter noen uker så ble savnet veldig stort etter en firbeint og vi bestemte oss for å se på noen valper.
Etter mye lesing om hunderaser fant vi en rase som passet vårt liv og slik vi har det med tanke på barn, det dumme bekkenet og ikke minst hva hundens behov var. Og vi kom frem til rasen Griffon bruxellois. Han krever ikke lange truer i skog og mark hver eneste dag og han verken røyter eller gir allergiske reaksjoner i og med at han har hår og ikke pels. 


Så alt i alt så hadde jeg en kjempe fin dag =) 

og en ting til hehe =) Cesar som vårt nye familiemedlem heter er med i en foto konkurranse vet å trykke her og trykke liker på bildet gir du din stemme=) Jeg blir jo selvfølgelig veldig glad om du vil stemme=)


Ha en fin dag alle sammen=)

Klem fra Yvonne.

3 kommentarer:

 1. Nydelige roser du har fått, og Cesar er sååå skjønn. Gave skal du få av oss også, men sees jo ikke så ofte. Klem fra anita

  SvarSlett
 2. Heisann. :)
  Så koslig at du tok turen innom meg!
  Herlig liten valp dere har. Vurderer å skaffe oss en selv,
  men erlitt i tenkeboksen enda. ;) Det er jo litt jobb. ;)

  Gratulerer så mye med overstått! Lekre roser. <3

  God helg. KLem :)

  SvarSlett
 3. Hei! Gratulerer så mye med dagen som var!!!!
  Nydelige roser!

  Stor klem

  SvarSlett

Legg igjen din kommentar her