torsdag 23. februar 2012

Dagen i dag.

 Dagen i dag startet så bra, koselig som dere så med scones og goood tid, litt for god til å være sann. I dag skulle Theo til førskolekontroll til helsesøster, og der gikk alt fint så gikk vi litt rundt å dillet mens vi ventet de 1,5 time på bussen vår. Til slutt gikk vi ned på bussterminalen (siden det ikke var stort å se på andre steder). På bussterminalen kan man gå inn på et rom mens man venter på bussen. Det skulle jeg ALDRI ha gjør for de som mistet bussen jo det var jeg og ungene. Bare TO TIMER til neste!!!???? 
Den som begynte å ringe rundt til venninner var meg, heldigvis var det en venninne som var på vei hjem som kunne plukke oss opp på veien (takk Renate). 

Da vi endelig kom hjem var det bare å få luftet Cesar med Leon på armen og så komme seg inn for å varme en flaske melk og lage kaffe=) Så  nå stresser vi ned.....
 Nå er duftelyset tent og ny plukket snøklokker. Serviettene er  kjøpt på Kiwi og er Unik sine. Jeg syntes de var bare sååå fine! Så måtte ha de, 15kr hehe hva er nå det?
Ha en strålende dag videre! Nå er det kjøttkaker på menyen (min mors oppskrift) =) de er himmelsk!

*Klem fra Yvonne*

6 kommentarer:

 1. Æsj, kjedelig å miste bussen, godt det ordna seg. Scones'ene under her så fantastisk gode ut!

  SvarSlett
 2. Hei på deg!! Takk for kommentar. Ikke alltid jeg får svart, men setter pris på alle som legger igjen kommentar! Det blir lest! :-) Deilig med scones her også da! Stas å bake med barn. HAn nevøen min er det ikke no å si på, for en sjarmør! Nå vekkes av fuglekvitter hver morgen. Det er så digg. Og snøen smelter! YES! Ha en fin vinter videre. Signe

  SvarSlett
 3. PS Det skjønne lekre glasset er fra lillemedina.no. HUsker ikke om jeg nevnte det :-) En bitte liten marokkansk butikk på Sagene i Oslo!

  Signe

  SvarSlett
 4. Heia! :)
  Uff, så kjedelig å miste bussen da..
  Men godt dere ble plukket opp. Hell i uhell, eller no slik? ;)

  Klem på deg

  SvarSlett
 5. Tidlig på`n! Deilig frokost her. Frister!!! JO, strandlinje er bare helt fantastisk. Ligger en vei mellom hus og brygge men det blir bagateller føler jeg!! Superstas med kommentarer. Tusen takk. Klem fra en sigen i gang med full pakking her i Oslo§!! Signe

  SvarSlett
 6. Skikkelig kjipt å miste bussen, da! :(

  Det er godt å komme hjem og stresse litt ned med duftlys og avslapping etterpå, vil jeg tro.

  Så koselig med nyplukkede snøklokker. :) Her kan vi se langt etter noe som ligner på spirer av noe slag. Håper snøen forsvinner til 17. mai i alle fall (he-he-he).

  Håper du får en fin dag.
  :)

  SvarSlett

Legg igjen din kommentar her