torsdag 1. desember 2011

Bakedag.

Denne uken har det vært sånn forferdelig vær at det ikke har vært noe særlig å gå ut i. Derfor har det blitt mye inne tid (har en gang ikke orket å gå til barnehagen) . Været har vært helt forferdelig! Regnet trollkjerringer og vind fra 16 m i sekundet til opp i 25! Men da er det så koselig å være inne! Tenne noen lys og bake julekaker!
I går bakte jeg og eldstemann pepperkaker (siden vi hadde spist opp de som ble laget da min nevø var på overnatting)  Så i dag fikk jeg tidlig i dag morges sms av en venninne, om ikke jeg og ungene ville komme  bort å bake sammen med henne og hennes jenter :)  Så da var det bare å finne frem kjevle og former  og komme seg ut i stormen!

Det ble bakt hele 4 sorter i dag og de ble veldig gode! Ungene gikk jo lei (de to som er store nok til å bake) så da ble det masse lek på de litt film titting.  Mens de to minste fikk også leke litt med hverandre, minsten var svært nysgjerrig på tøflene på den lille frøkna som hadde ringle lyd i de. Å vi mammaene fikk tyte så det holdt, ingenting er bedre enn det vell =)

Vi hadde en veldig fin dag  men for et vær!  

Ha en fin kveld alle sammen og tusen takk for hyggelige kommentarer =)

klem fra Yvonne


5 kommentarer:

 1. Ja da er jo du godt igang med bakinga du da. De hjertekakene så spennende ut.
  Klem

  SvarSlett
 2. Du er så flink å finne på ting :-) Å så er du jo så flink til å bake, lage ting, du er bare helt super flink :-) Klem fra anita

  SvarSlett
 3. Koselig med sånne bakedager!
  Ønsker deg ei fin adventstid!
  Klem : )

  SvarSlett
 4. Jeg er ikke noe god på å følge intrikate mønster men kan anbefale deg å gå inn til Bodil På Flatsethgård. Hun lager sånne sokker.
  http://bodilhver.blogspot.com/ Lykke til.
  Klem

  SvarSlett
 5. Hei og takk for besøket i bloggen min! :-) Hyggelig med bakedag gitt - det skal vi ha vi og, men må vente litt nærmere jul for ellers spiser vi bare opp kakene før jul! :-) Du spurte meg om strikka sokker - jeg er ikke noen reser til akkurat det, hvis det ikke er tova tøfler du mener , da? For der kan jeg mulighens hjelpe! :-) Ha en riktig god førjulstid! :-)

  SvarSlett

Legg igjen din kommentar her