lørdag 22. oktober 2011

Bursdagahelg

 Sist helg hadde vi 1års dag i huset, ja tiden går super fort! Å da var det naturlig å ha kakebesøk noen gjester kom før de andre og mens vi ventet fikk ungene (de store ungene, ikke 1åringen) pynte muffins noe som falt i smak.


 Jeg slapp å lage så mange kaker for min far ville også lage noen kaker til dagen han ble nemlig 67år på fredagens mens 1åringen fylte på lørdagen:) så da fikk jeg prøve meg på pavlova kaken og den var kjempe god! Hadde ikke alle bærene som egentlig skulle være på dere ser jordbær mangler men fant en god erstatter til en billigere penge:)
 Far i huset hadde gått til innkjøp av mange ballonger i alle slags størrelser også slike klovneballonger som man kan lage ting av og dette likte både de små og store til og med Pamina likte de helt til hun satt seg fast.
Men hun tok ikke skrekken av dette neida hun har vært så flink å hjulpet meg med å sprekke ballonger hele uken :) 
Da var det ny helg og vi får besøk av min nevø Chris som skal ligge over til i morgen og dette gleder vi alle oss til:) det skal bli kjekt! 

Ha en fin helg! og takk for alle koselige kommentarer :)

3 kommentarer:

 1. Har hørt om den kaken, men aldri verken smakt eller laget den. Burde kanskje prøve?? Herlig bilde av hunden også, jeg er en hundeelsker =)

  SvarSlett
 2. Kaken din ble jo helt perfekt jo. Har prøvd på denne 2 ganger med ikke fått den til.. Aner ikke hva jeg gjør feil.. hemm. Din så også veldig fristene ut! Namm!

  SvarSlett
 3. Så ut som både to og firebeinte hadde en herlig dag..Flotte kaker:)

  Takk for dine alltid søte ord inne hos meg:)

  Ha en fin ny uke:=)

  Klem Linda;)

  SvarSlett

Legg igjen din kommentar her