onsdag 17. august 2011

Hage prosjekt.

Ja...jeg elsker hage....Jeg kan jobbe time vis i hagen, dessverre kan jeg ikke gjøre det for tiden så det blir litt og litt da... men stor koser meg:) 
 Dette prosjektet er langt i fra ferdig  så mye ugress og gress mye jord som skal bort og planer som skal ned. venter diverse løker og frø jeg har bestilt via en nettbutikk( www.zimtrade.no). Greit å være forberedt:)
 Planen er at det skal gå i mye lilla, hvit og også noe gult kanskje noe oransje. 
Tingen er at dette bedet er ganske stort og trenger mye planer men også detaljer som lykter, steiner og figurer som passer inn:)
 Mye forandres under vei og nye idér kommer til. Jeg liker best å sitte uavbrutt i min egen verden når jeg holder på her, så her en kveld satt jeg å kjempet mot myggen når ungene var i seng. Med både mygg lys og spiral røkelse  men måtte kaste inn håndkle og gå inn hehe.
 Her ble jeg litt inspirert av steingaren vi har som tomteskille og lagde en liten mur. Disse liljene blir gule men jeg har nå sett at man kan få de i både lilla og hvitt:) 
 Her har vi nissetassen som sitter å lyser opp stien opp mellom bedene. Ved siden av er det gressløk.

 Når jeg stod å tok bilde så hørte jeg noe rasling i gresset å det var jo lille bollapinnsvin:) 
Her er dagens produksjon.... er litt på søtsakene jeg:) Uansett ha en utrolig fin kveld!!

3 kommentarer:

 1. For et lekkert berg du har i hagen. Artig å plante småbusker rundt slike Holder på også på mitt sommerbruk. ...ved siden av å sylte ;-) Signe

  SvarSlett
 2. Dette høres spennende ut! Jeg er selv i ferd med å planlegge hagen, som skal lages fra grunnen og jeg gleder meg vildt ;-) Her blir det også mye lilla, så får vi se hvor dristige vi tørr å være ;-)

  Carina

  SvarSlett
 3. Hage er gøy :) Man kan gjøre så utrolig mye forskjellig!! :) Bollapinssvin er kjekk og ha også, for de spiser brunsnegler, vi passer på at de ikke flytter vi! :) epla butikken din var stilig, mumiene var jo rå :) Ha en flott uke videre!

  SvarSlett

Legg igjen din kommentar her