onsdag 10. august 2011

Da var en liten smak av camping ferie over for denne gang...

 God morgen! i helga hadde vi en liten tur med camping vognen til kristiansand, så vi var selvfølgelig i dyreparken.... mens theo på 5år var helt overbevist i går om at vi hadde vært i afrika.... men de har jo afrika i dyreparken og da... vi lå på hamresanden camping som ligger ca 3km fra parken. og lå ved en strand de hadde lekeplass og ungene kunne leie biler.  Og vi kunne gå til kiwi som var den nærmeste butikken. Jeg er veldig førnøyd! når vi kom ble vi vinket på plass og vi fikk til og med ryggehjelp så da fikk jeg fri fra jobben min. jeg er nemlig ikke noe verdenmester i å dirigere trafikken hehe Jeg har tatt en del bilder med mobilen som jeg hadde tenkt å bruke men fikk ikke lastet de opp på bloggen merkelig nok.

Men før vi reist lagde jeg disse to settene som jeg må har logge i eplabutikken min til en billig penge. Jeg er litt for det at barneleker skal være billig.

Nå driver jeg å lager videre fikk litt dilla hehe lever jeg tilbake til barndommen <3 hehe min mor lagde mye barbietøy og dukkeklær til meg da jeg var liten og det er vell der mye av inspirasjonen og idéene kommer fra.

Men nå er det tilbake til hverdagen og på igjen med trening og sund kost....hardt og brutalt men godt:)

1 kommentar:

  1. Høres ut som dere har hatt en trivelig helg og det er en flott campingplass dere lå på.Herlige ting du har strikket til barbie også.Ha en flott dag.

    SvarSlett

Legg igjen din kommentar her