fredag 29. juli 2011

noen flere små og store gaver...

Nå i disse dager er det late dager... mannen har ferie og vi slapper av og koser oss. her er noen flere av gavene jeg fikk av han:) jeg fikk to av disse koppene fra Udesen og Family is everything skiltet. Det har blitt litt lite blogging i det siste men er innom av og til.... mens hekling er det enda mindre av....

Det som er litt morstomt og kanskje litt romantisk ved disse koppene  og kaffe /te boksen er at jeg har gått å sniktittet på de både i butikken og på nettet. likte virkelig godt denne serien! men tenkte nei min man vil nok ikke like de... (han er litt spesiell når det gjelder kopper. de skal være gode å holde i sier han og de må ha hank.) hehe men disse likte han veldig godt og tenkte at jeg ville like de og jeg elsker jo de! hehe så disse to blir nok ikke de siste:)


jeg synes dette skiltet passet veldig godt inn i vår "bloggmiljø" her inne :) for er det en fellesnevner for oss alle så er det Family is everything :)


Nyt sommer dagene med familien! Det skal jeg ;)

3 kommentarer:

 1. Så flotte ting du har fått da. Ønsker deg og dine en superfin helg.
  Klem

  SvarSlett
 2. Fine ting du har fått! :-) Ha supre sommerdager!! KLEM

  SvarSlett
 3. He he, så heldig du var da. Har en slik mann jeg også, som er spesiell på kopp-fronten, men vi har de samme koppene vi også :)
  Det skiltet under var nydelig. det kunne jeg virkelig ha tenkt meg. Ha en flott kveld.
  KLæmmer Susanne

  SvarSlett

Legg igjen din kommentar her