fredag 20. august 2010

Minstemann i familien har bursdag i dag!!


Minstemann i familien fyller 1 år i dag!! Ja, det er vofsen vår Tassen. Her er bilde av han når vi var på ferie i Lærdal. Han er en skikkelig badeand!Det ble feiret med at han fikk seg ny sjampo og balsam noe han trenger nå i sommer tider med mye bading. Så fikk han ett bein formet som en baseball fikk den for 10kr eller noe sånt på sparkjøp hehe :) Planen min om å kjøpe fin kunde kjeks til han gikk i dass med at jeg hadde så dårlig tid i dyrebutikken i dag... menmen han ble glad for beinet og jeg er veldig fornøyd med sjampoen og balsamen som lukter frukt blanding eller nesten som snop.... det er sånn hunden skal lukte ja... :D:D gleder meg til å dusje han!


Jeg skulle gjøre nytt garn i dag... tenkte å hekle mumitrollet... men jeg glemte helt å kjøpe garn ettersom at jeg hadde så dårlig tid... men en ny dag i morgen:)

Jeg fikk no brukt siste restene jeg hadde... det ble ett smalt pannebond med noen lyserosa knapper på:) begynner å bli så lei den oransje fargen nå at jeg synes den blir finere og finere hehehe


Modellen min her er svært opptatt av barneTV hehe.

Ha en fin helg alle sammen!!

5 kommentarer:

 1. Hei! Gratulerer med dagen til Tassen:) Det er så kos med hund! Den bilen du hadde bilde av under her var knallstilig!
  Tusen takk for hyggelige kommentarer i det siste:) Setter pris på det!!
  Kos deg med bebis i magen - som kommer snart ser jeg:) God helg. Klem V

  SvarSlett
 2. heihei:)

  Grattis med 1årsdag i hus (jaja 1 min for sent men)

  Takk for kommentar hos meg, jeg er ikke fra askøy nei, men flytter ikke herifra for å si det sånn.. bodd her i 4 år og stortrives:)

  hihi måtte prøve båten i dag også forresten..

  SvarSlett
 3. Takk for hyggelig hilsen.. og gratulerer med hunden. Er det en Flat? Vi har nemlig en Flat (Dina) på 5 år som er helt herlig:)

  SvarSlett
 4. hehe Takk for fine kommentarer!! Tassen er en blandings hund mellom golden retriver og border collie. men ja han ligner faktisk en flat! det gjør han særlig når han er våt i pelsen.

  SvarSlett

Legg igjen din kommentar her