torsdag 26. august 2010

En ørliten pause på mumitrollet.


Ja, mumitrollet blir stort... hvis du ser fingrene mine i forhold hehe men skal legge ut bilde av mumi når han er helt ferdig også:) får ta å sammenligne han med noe... hehe

I dag ble jeg tom for ullgranet jeg bruker til mumi. Så må ha meg en tur inn til sparkjøp en av dagene.. må uansett innover til senteret alikevel etter vår store leiteaksjon etter noe nøkler i hele går så har vi bestemt oss for at det er på tide å kjøpe ett nøkkelskap. Hvis det er noen som vet om noen nettbutikker som har noe fine så bare gi tips er glad for det:-)


Til dette garnet bruker jeg heklenål nr 5 som var anbefalt til garnet. Veldig mykt og godt garn!! Og lett å jobbe med. sikkert veldig greit til tepper kan jeg tenke meg! Det gikk no fort med dette garnet. Og det koster bare 10,50kr :-)Nå mens mumi har pause forsetter jeg på dette håndarbeidet. Jeg klarer ikke helt å bestemme meg for hva jeg skal lage ennå... enten en lue til lillebror som vi går å venter på... da vil jeg hekle noen dinotagger midt oppå og videre bak ned i nakken og lage det i grønt og i telegg ha grønt bond i luen. eller så hadde jeg tenkt en koseklut med ett banse hode på eller noe sånt... vi får se. Men har tenkt mye på den luen så får se hviken av de to tingene som blir først.

Dere får ha en fin høst kveld!
Her har regnet tatt en pause for denne gang:-)4 kommentarer:

 1. Så STILIG!!! Utrolig kult...

  flink du er:)

  Ha en flott kveld videre:)

  SvarSlett
 2. Dette er jammen første gang jeg har sett noen har strikket en Mummi,,,,,,smiler.
  Når det gjelder et nøkkelskap så er det på salg hos Creme de la Creme,,,,,
  Anne

  SvarSlett
 3. Å, gleder meg til å se den ferdige Mumi!
  Synes Mumiene er så koselige, var i Mumidalen med barna når de var små.
  Ønsker deg ei flott helg. : )

  SvarSlett
 4. Tusen takk for fine kommentarer og takk for tipset om creme!! jeg skal ta å se nærmere på nettsiden i morgen:-)

  SvarSlett

Legg igjen din kommentar her