mandag 5. desember 2011

NIB utfordring: Jul i vårt hus

 Nå er julen kommet hos oss også. Jeg kommer i skikkelig julestemning når dette lille juletreet  fra caza interiør kommer på bordet. I år sammen med nye lysestaker fra Perfect Home.

Jeg kan være veldig tradisjonell men også litt utradisjonell med å ha røde adventlys slik at det passer inn med resten.

Utekos!
Ute er en stor del av oss, det blir tilbrakt en del tid utenfor siden vi har hunder og små barn. Og jeg liker veldig godt i pynte utenpå som inni huset .


Det lille huset blir julete og kanskje det kommer en fjøsnisse etterhvert også (når jeg finne The one) 

På kjøkkenet at jeg fått hengt opp nissesprellemannen og i vinduet har jeg en del fin pynt (som ikke minsten skulle få ta i å knuse) men den ene engelen gikk i gulvet i går da jeg og ungene skulle å barnehagen og minste vofsen skulle til å hoppe i kjøkkenvinduet for å se etter oss, ikke så bra...
Andre siden av kjøkkenvinduet har jeg letys og en liten eske med små lys i, nøttene de kommer fra hagen fra diverse trær. Synes det er veldig sjarmerende å ta naturen inn, spesielt i juletider. Jeg synes det er veldig viktig å pynte de rommene man bruker mest, som stue og kjøkken men også der man kommer inn. Å gjerne der man tar i mot gjester.
Juletreet har en sentral romme i de fleste hjem i julen tror jeg. I hvertfall hos oss, når juletreet er kommet opp da er virkelig julestemningen på plass og det er da lov å kose seg med de forskjellige goder julen har å tilby. 
Jeg elsker å legge julegavene under juletreet det gir en helt spesiell følelse å vite at dette skal glede mine små. Og ettersom at vi ikke har feiret julen hjemme i vårt hus ennå så får ungene en morgen gave så ikke dagen blir så lang for de. 


Med dette sier jeg God Jul.


Ha en strålende advent

og 
tusen tusen takk for skjønne kommentarer og velkommen til min nye følger Bodil.

Ha en fin dag <3

Klem fra Yvonne

5 kommentarer:

  1. Kjempe fint. god jul i heimen. klem fra anita

    SvarSlett
  2. Masse koselige detaljer hos deg :) Ha en flott førjulstid!

    SvarSlett
  3. Fin stemning både ute og inne hos deg!
    Klem♥

    SvarSlett
  4. Koselig julepyntet hus, lykke til på utfordringen!

    SvarSlett
  5. Fantastisk utebilde !!
    Tusen takk for gode ord hos meg og velkommen!
    Klem

    SvarSlett

Legg igjen din kommentar her